Dakbedekking

De keuze van de dakbedekking is sterk van invloed op de uitstraling en duurzaamheid van uw bouwwerk. Voor zadeldaken en schilddaken kunt u kiezen voor een goedkope variant als golfplaten of duurzamere oplossingen als dakpannen, dakpanprofielplaten of felsplaten. Platte daken worden door ons standaard uitgevoerd met EPDM dakbedekking.

Golfplaten

Golfplaten zijn een snelle en goedkope dakbedekking voor hellende daken. De vezelcement golfplaten zijn leverbaar in rood en antraciet. De platen zijn asbestvrij en worden samengesteld uit Portlandcement, aangevuld met minerale toeslagstoffen en synthetische vezels. Om een lange duurzaamheid te garanderen worden de platen voorzien van een dubbele coating op basis van acrylaten.

Dakpanplaten

De voordelen van een duurzaam en lichtgewicht dak met de uitstraling van een traditioneel dak met dakpannen. De dakpanplaat wordt verzinkt voorzien van verschillende coatings, hierdoor zijn de platen geheel onderhoudsvrij, zelfreinigend en geeft het mosgroei geen kans! Dakpanplaten zijn al toepasbaar op een dakhelling vanaf 8 graden.

Dakpannen

Met deze traditionele dakbedekking zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu een oud Hollandse pan of een moderne strakke pan wilt, uitgevoerd met windveren of desgewenst met gevelpannen.

Platte daken

Standaard worden platte daken door ons voorzien van EPDM dakbedekking. Deze eerste klas EPDM dakbedekking heeft een langere levensduur dan traditionele bitumen dakbedekkingen. De EPDM dakbedekking wordt geheel aan het dakbeschot verlijmd en afgewerkt met een aluminium trim.

Felsplaten

Deze unieke dakbedekking geeft een moderne en strakke uitstraling aan uw bouwwerk. De felsplaten worden dusdanig bevestigd zodat er geen montagematerialen in het zicht komen. Felsprofielen worden geproduceerd uit verzinkt, gecoat staal waardoor het staal zeer resistent is tegen diverse weersinvloeden.