Woca exterior oil

WOCA Exterior Oil wordt buitenshuis gebruikt voor de basisbehandeling en het onderhoud van nieuwe en al eerder geoliede houten oppervlakken zoals terrassen, tuinmeubelen, gevelbekledingen, etc.

WOCA Exterior Oil is een revolutionaire watergedragen olie voor buitenhout. Exterior Oil is sneldrogend en heeft een matte, natuurlijke uitstraling. Dankzij de speciale pigmenten is het oppervlak lang beschermd. Onderhoud is heel eenvoudig, oppervlakken worden simpelweg gereinigd met Exterior Cleaner en daarna weer opnieuw in de olie gezet.

U hoeft dus nooit meer te schuren!

  • Verpakkingen: 0.75 ltr en 2.5 ltr

  • Verbruik: 12-15 m2/ltr

  • Verkrijgbaar in 13 kleuren

     

Toepassing

Voor de basisbehandeling en het onderhoud van nieuw en al eerder geolied hout buiten, zoals terrassen, tuinmeubelen en gevelbekledingen.

 

Resultaat

De speciale samenstelling van de oliecomponenten zorgt er voor dat het product oplosbaar is in water en daarmee milieuvriendelijk is. De olie zorgt voor een sterk water- en vuilwerend oppervlak en beschermt tegen schimmels en algen.

 

Gebruiksaanwijzing

De olie aanbrengen met een kwast in een dunne en egale laag op schoon hout. Herhaal de behandeling als het hout niet verzadigd lijkt na de eerste behandeling. Laat de olie gedurende max. 5 minuten indringen in het hout. Nadien de overtollige olie droogwrijven met katoenen doeken.

 

Nabehandeling

Om een extra slijtvast oppervlak te verkrijgen, kan het oppervlak opgewreven worden met een handpad of machinaal met een éénschijfsmachine.

 

Reiniging en onderhoud

Herhaal de oliebehandeling wanneer nodig. Reiniging eerst met WOCA Exterior Cleaner, daarna opnieuw oliën met WOCA Exterior Oil.

Foto's