Restol houtolie - Vekam Houtbouw

Gebruik Restol houtolie voor afwerking van bijvoorbeeld uw houten schuur, houten tuinhuis, houten schuttingen en al het overige buitenhout. Restol is verkrijgbaar in transparante of diverse dekkende kleuren. 

Restol Houtolie is een beschermingsproduct dat dient voor het onderhouden en afwerken voor al uw tuinhout. Restol zorgt voor de bescherming van uw tuinhuis, blokhut of gevelbetimmering aan uw woning. Maar ook tuinmeubilair en (hard)houten erfafscheidingen blijven langdurig mooi.

 

Natuurlijke lijnoliën

Restol wordt gemaakt op basis van natuurlijke lijnoliën en is een universeel afwerkproduct. Restol beschermt uw hout tegen alle weersomstandigheden, is waterafstotend en helpt vergrijzing te voorkomen. 

 

Gemakkelijk en snel

Omdat de houtolie diep doordringt in de houtcellen vermindert Restol het zwellen en krimpen van het hout tot een minimum. De houtolie is eenvoudig aan te brengen, van te voren schuren is niet noodzakelijk. Na het aanbrengen is Restol stofdroog in 4 tot 6 uur.

 

Transparante en dekkende kleuren

Restol is verkrijgbaar in diverse transparante en dekkende kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat de kleuren onderling mengbaar zijn. Hierboven ziet u een overzicht van de beschikbare kleuren. U ziet een voorbeeld van de kleur op verduurzaamd en onbehandeld hout. 

Foto's