0512 36 32 97

Dakbedekking

Golfplaten

De vezelcement golfplaten zijn geprofileerde platen, leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De platen worden samengesteld uit Portlandcement, aangevuld met minerale toeslagstoffen en synthetische vezels. Om een lange duurzaamheid te garanderen worden de platen voorzien van een dubbele coating op basis van acrylaten. De platen worden gefabriceerd onder KOMO-certificaat en worden geleverd met een fabrieksgarantie van 10 jaar.

 

Dakpanplaten

De voordelen van een duurzaam en lichtgewicht dak met de uitstraling van een traditioneel dak met dakpannen. De dakpanplaat wordt verzinkt voorzien van verschillende coatings, hierdoor zijn de platen geheel onderhoudsvrij, zelfreinigend en geeft het mosgroei geen kans! Dakpanplaten zijn al toepasbaar op een dakhelling vanaf 8 graden. De dakpanplaten zijn toepasbaar op dakbeschot en kunnen ook geïsoleerd worden geleverd met Dupanel. Dupanel is een isolatieplaat op basis van polyurethaanschuim (PUR) en aan weerszijden bekleed met een laagje aluminium

 

 

Dakpannen

Met deze traditionele dakbedekking zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu een oud Hollandse pan of een moderne strakke pan wilt, uitgevoerd met windveren of desgewenst met gevelpannen. 

 

 

 

Platte daken

Standaard worden platte daken door ons voorzien van Firestone RubberCover EPDM dakbedekking. Deze eerste klas EPDM dakbedekking wordt geheel aan het dakbeschot verlijmd en afgewerkt met een aluminium daktrim.